If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В продължение на въпроса за заднача чистачка - беше изгоряла платка на моторчето. Не успях да намеря от 159-ка, отидох при Италянеца и се оказа, че от Fiat Idea е същото моторче - 50 лв.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
В продължение на въпроса за заднача чистачка - беше изгоряла платка на моторчето. Не успях да намеря от 159-ка, отидох при Италянеца и се оказа, че от Fiat Idea е същото моторче - 50 лв.
Виде ли ся Идеята ква яка кола е,имаи части от 159 в нея,майтапа настрана,на 90 % от италианките след 2000 г. моторчетата на задната чистачка са еднакви,само на някои се различава буксата,всъщност това е единствената разлика.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Виде ли ся Идеята ква яка кола е,имаи части от 159 в нея,майтапа настрана,на 90 % от италианките след 2000 г. моторчетата на задната чистачка са еднакви,само на някои се различава буксата,всъщност това е единствената разлика.
По-скоро е обратното -159-ката има части от Идеа.
Аз на 3 автомобила съм пробвал задна чистачка от различни италиански автомобили и винаги физически им е била разликата, а не в буксата. Явно съм карък с една Брава, Мареа и Мултипла. Най-гадно беше между Мареа и Либра, защото изглеждат 1:1, ама реално разликата е в дължината на оста и ако не знаеш по нищо не може да видиш разликата, ако не ги измериш. Защото разликата им беше от порядъка на 3-4 мм.
Имали 159 с бели циферблати, по специално искам уредче за бууст от 159 да си монтирам в 156. На първо четене изглежда да си мязат.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Идея си нямам, първо да видя дали съществува, после ще го измисля. Едва ли е толкова сложен космически уред.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Идея си нямам, първо да видя дали съществува, после ще го измисля. Едва ли е толкова сложен космически уред.
Ами ще ти е по-лесно да си направиш собствена подложка в какъвто искаш цвят, отколкото да го подкараш.
Така, че те съветвам да мислиш първо в другата посока, пък после отиваш в първия по-голям принт център и ще ти направят ако искаш и шарена подложка.
По аксесоарите има едни уредчета, малко смотано изглеждат, освен нещо такова като резервен вариант.
Идеята ми беше ако има с бели циферблати 159 направо да бодна цялата конзола с 3-те уреда, на вид си приличат доста.
Ми на ТИ са с червена лайсна по края, иначе са бели. На тъмно светят само в бяло. Поне моите. Ако искаш мога да ти ги снимам.
Но бодването на цялата конзола си е сериозно предизвикателство.
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Засега отпада като вариант, само трябва да намеря строшено табло от 156 за да му взема козерката и да я изрежа и измайсторя между километража и оборотомера също и в дълбочина. Искам да изглежда фабрично ако ще се прави нещо.
Comment